Advertisement

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 / Mpartselona Pari Sen Zermen 16 2 Prognwstika Gia Stoixhma / «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»!

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 / Mpartselona Pari Sen Zermen 16 2 Prognwstika Gia Stoixhma / «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»!. Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο.

Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Konstadinos gournis 2 yıl önce. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»!

Otan H Mpartselona Ekane To 8ayma Me Thn Pari Vid In Gr
Otan H Mpartselona Ekane To 8ayma Me Thn Pari Vid In Gr from www.in.gr
Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Στολτίδης για την απόλυσή του: Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο.

Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη ένα γκολ (κορυφαία όλων το τετ α τετ του ντι μαρία στο 85' με τον αργεντινό να μην καταλαβαίνει ούτε κι ο.

To Nok Aoyt Toy Tsampions Ligk Poy Den 8a 3exasw Goal News Cy
To Nok Aoyt Toy Tsampions Ligk Poy Den 8a 3exasw Goal News Cy from goal.philenews.com
Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο.

Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών.

«απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της.

Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται το βράδυ της τρίτης (16/2) την παρί και το μυαλό γυρνά στο 2017 και την επική ρεβάνς των «16» του champions league. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι. Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα.

Mpartselona Pari Sen Zermen 16 2 Prognwstika Analysh
Mpartselona Pari Sen Zermen 16 2 Prognwstika Analysh from sportbet.gr
Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Τη χειρότερη ευρωπαϊκή εμφάνιση των τελευταίων ετών πραγματοποίησε η μπαρτσελόνα ανήμερα του αγίου βαλεντίνου… στο παρίσι.

Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα.

Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η παρί σεν ζερμέν για μία ακόμα φορά έπαιζε με το άγχος του «πρέπει», που της έκοβε τα πόδια. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Η παρί σεν ζερμέν έχει δεχθεί 2 ακριβώς γκολ στο 1ο ημίχρονο των 3 προηγούμενων παιχνιδιών στη. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Με την «τρομερή» έμπνευση που είχε όμως κατάφερε να μην κερδίσει τίποτα. Υπήρξαν στιγμές μέσα στο ματς που έβλεπε να ξυπνάνε τα φαντάσματα από τις δύο παλιές ανατροπές της μπαρτσελόνα και την απίστευτη επιστροφή της μάντσεστερ γιουνάιτεντ στο ίδιο γήπεδο. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα.

Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! μπαρτσελονα. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league.

Post a Comment

0 Comments